[Ny deadline: Torsdag d. 7. december] Optræd på Ja Ja Ja Club Nights i London og Berlin

Udgivet
04.12.2017

Vi har fået henvendelser fra en del, som har overset denne deadline. I anledning af julen har vi helt undtagelsesvist nu valgt at forlænge ansøgningsfristen til forårssæsonen 2018 af Ja Ja Ja Club Nights i London og Berlin.

Send os din ansøgning senest  d. 7. december, hvis du ønsker at komme i betragtning til én af de stærkt profilerede Club Nights.

Datoerne er som følger:

Berlin: 15. marts, 4. april og 3. maj

London: 22. februar, 29. marts og 26. april

Du finder ansøgningsskema til London her og Berlin her

Ansøgningsskemaerne sendes til jajaja@mxd.dk

NB: Alle ansøgninger sendes videre til en ekstern booking-gruppe i UK/Tyskland. Det er derfor vigtigt at du inkluderer alt relevant materiale i selve ansøgningen eller vedhæftet mailen i et separat dokument. Tekst sendt i selve emailen bliver ikke videresendt. Send venligst heller ikke mp3-filer, men link i stedet til din/jeres musik på Soundcloud, YouTube eller lignende.

Stærke mediepartnere/co-promotors

Igen i denne sæson har Ja Ja Ja London allieret sig med 2 højt profilerede mediepartnere og en enkelt festival, som hver vil bidrage med en endnu bredere mediedækning og promotion af deres respektive aftener og de optrædende artister. Partnerne er: London in Stereo (22. februar), The Great Escape (29. marts) og Bird on the Wire (26. april).

Redigeret
04.12.2017