[Ny eksport-platform i Frankrig] SPOT on Denmark indgår samarbejde med MaMA Festival i Paris

Udgivet
08.05.2015

spotonMAMAweb2

SPOT on Denmark indtager byernes by, Paris, via et nyt samarbejde med den førende franske musikbranchefestival, MaMA Event

“SPOT on Denmark” (der igennem de seneste 7 år har været en af MXD’s og ROSA’s vigtigste samarbejder og kanaler for musikeksport) præsenterer en miniudgave af SPOT Festival på koncertsteder og festivaler i udlandet – med musik og networking mellem den danske og internationale musikbranche.

Nu bliver SPOT on Denmark en del af MaMA festivalens officielle program. Det nye samarbejde er muliggjort vha. støtte fra Statens Kunstfond.

Den franske showcase festival tiltrækker mere end 4.000 branchefolk hvoraf 30% er internationale og resten er franske. Derudover har den franske presse en stærk tilstedeværelse med over 400 journalister, der gæster festivalen og de ca. 100 showcases.

MaMA Festival deltog for nyligt i SPOT Festival for at networke og se danske bands – og vil i løbet af de næste par uger vælge de 3 bands, som skal optræde på SPOT on Denmark, der som nævnt bliver en del af MaMA Festivalens officielle program.

Forud for koncerterne afholder MXD en netværks reception på venue med nøglespillere fra den franske musikbranche, som inviteres i samarbejde med MaMA Festival og et fransk PR-firma.

Hvordan deltager du?

De tre danske bands til SPOT on MaMA bliver udvalgt af Mama Festival i samarbejde med SPOT Festival. Eventuelle øvrige danske bands bliver booket på normal vis igennem MaMA Festivals ansøgnings skema som man finder her.

Danske branchepersoner kan melde sig til netværks arrangementet, der ligger forud for koncerterne ved at skrive til: Anders@mxd.dk

Danske delegates får i øvrigt en MXD discount på delegates billetter til festivalen. For mere info skriv til anders@mxd.dk

Statens_Kunstraad_LOGO_PMS

SpotOnDenmark_hvidbg_1farve-600x176

 

 

 

 

Redigeret
08.05.2015