OPEN CALL: Top Level Songwriting Camps i Seoul

Udgivet
28.06.2024
Hvornår 15 - 28.09.2024
Søg inden 31.07.2024
Sted Seoul
Projektleder Anders Meisner

Skriv musik til førende K-pop Artister i Seoul

MXD, Musikforlæggerne og DPA afholder i samarbejde med GL Music og i partnerskab med SM Entertainment, Kreation Music Rights og en række sydkoreanske indie-selskaber to K-pop songwriting camps i Seoul fra den 15. til 28. september. De præcise datoer vil blive fastlagt i august.

Der afholdes to camps med hver sin profil:

Camp 1

Denne camp fokuserer på at skrive musik direkte til artister hos SM Entertainment og Kreation Music Rights, nogle af de største navne inden for K-pop.

Campen henvender sig til danske sangskrivere og producere, der allerede er etablerede på denne scene med et eller flere K-pop hits på CV’et.

Camp 2

Denne camp henvender sig til danske sangskrivere og producere, der har erfaring med K-pop, men som endnu ikke har haft større større K-pop cuts eller arbejdet i Seoul.

Fokus vil være på networking og etablering af samarbejder, hvor deltagerne skriver målrettet til K-pop artister på tværs af de store selskaber (SM Entertainment, JYP, YG, HYBE) i sessions med lokale indie publishers og production/writing teams.

Formålet er at give deltagerne erfaring og netværk, som de kan arbejde videre med fremover.

Sådan fungerer udvælgelsen

Alle ansøgere vil blive overvejet til begge camps og vil få tilbudt enten deltagelse i både camp 1 og 2 eller kun camp 2.

Deltagerne i den første camp forventes også at deltage i den anden camp, hvor der skrives til de sydkoreanske indie-selskaber. Dette betyder, at deres deltagelse spænder over flere arbejdsdage i Seoul.

Sådan ansøger du

Du søger om at deltage via dette link.

Ansøgningen skal indeholde:

  • En kort beskrivelse af sangskriveren inklusiv cuts, holds og anden relevant erfaring.
  • 2-3 demoer med en tydelig beskrivelse af sangskriverens rolle på den pågældende demo (produktion, topline, tekster, vokal etc.).
  • Eventuelt eksisterende netværk i og erfaring med Sydkorea.

Ansøgningsfrist: 31. juli kl. 23.59

Aftaleforhold og deltagerkrav

  • Du skal være medlem af Koda for at kunne ansøge.
  • SM Entertainment/Kreation Music Rights har alle demoer fra denne camp på et eksklusivt ”HOLD” i 12 måneder fra campens afslutning. Hvis de vælger ikke at bruge en demo, kan den herefter pitches til andre selskaber i eller udenfor Sydkorea.
  • Deltagelse alle dage under campen er et krav.
  • Der er intet krav om forlagsrepræsentation i Sydkorea for deltagerne.
  • Deltagende sangskrivere/producere får dækket omkostninger til fly og hotel af organisationerne bag projektet.

Udvælgelse og svar på ansøgning

Der er 6 åbne pladser til begge camps.

Deltagerne udvælges af et udvalg bestående af Christian Fløe Svenningsen (GL Music) og repræsentanter fra MXD, Musikforlæggerne og DPA. Svar på ansøgningen gives senest d. 15. august.

Ansøg nu eller senest 31. juli via dette link.

Projektet er muliggjort med midler fra Kulturministeriet og Koda Kultur.

 

Redigeret
28.06.2024