SPOT On Denmark-fremstød i Holland med plads til to danske bands

Udgivet
16.08.2013

MXD indgår i samarbejde med festivalen Hit The City i Eindhoven – der er to networking-events for den hollandske og danske musikbranche ud over koncerterne.

MXD har indgået et nyt samarbejde med den hollandske festival Hit The City. Festivalen finder sted søndag 3. november og to danske bands – som der nu skal findes frem til – kommer til at spille på en festival der fokuserer på spændende off-venues i Eindhoven samt upcoming bands i genrerne indie, electro og garage.

MXD arrangerer forud for koncerterne – tidlig eftermiddag – et program, der byder på glimrende netværksmuligheder samt en “hemmelig” nordisk kok! Netværksmulighederne gælder store spillere i den hollandske musikbranche som Friendly Fire, Mojo, Eurosonic Festival, Incubate Festival, Subbacultcha, Effenaar, spillestedet Melkweg etc.

Alternativt kan man også flyve til Amsterdam dagen før, lørdag 2. november og mødes med MXD’s projektleder og ex-amsterdammer Anders Meisner, for at deltage i sightseeing og besøge nogle af de spændende musikselskaber, der holder til i Amsterdam (spillestedet Paradiso m.fl.). Søndag morgen går turen så til Eindhoven.

Sådan søger bands/acts om deltagelse i SPOT On Danmark @ Hit The City
Vi er på udkig efter to danske navne til SPOT On Denmark showcasen.

Ansøgningsfrist 15 september.
De to bands til SPOT On Denmark udvælges af teamet bag Hit The City (Friendly Fire og Effenaar), og hvert band får et fee på 100 euros + MXD-støtte (MXD’s normale støttebetingelser er gældende)

Ansøgning sendes til meisner@mxd.dk

Ansøgning skal bestå af kort bio (inkl. link til Facebok, web og Soundcloud) samt et pressebillede. Det hele gerne samlet i en pdf, som sendes til meisner@mxd.dk

(Festivalen byder yderligere andre danske indslag – disse er booket uafhængigt af SPOT On Denmark og MXD’s samarbejde med festivalen).

Tilmelding til netværksarrangement og sightseeing/virksomhedsbesøg for branchefolk
Når det gælder branche-deltagelse kan man som omtalt i indledningen tilmelde sig til enten et 1- eller 2-dages-program i Holland.

  1. Tilmelding til netværkseftermiddag i Eindhoven 3 november:
    Programmet indeholder netværksarrangement med bl.a. Friendly Fire, Mojo, Eurosonic Festival, Incubate Festival, Subbacultcha, Effenaar, spillestedet Melkweg og inkluderer billet til aftenens koncerter og MXD-støtte. (MXD’s normale støttebetingelser er gældende). I dette tilfælde flyver Transavia direkte til Eindhoven fra København.
  2. Tilmelding til sightseeing og virksomhedsbesøg i Amsterdam 2. november (efterfulgt af programmet for 3. november som beskrevet under punkt 1):

Programmet indeholder besøg på spændende musikselskaber (se nedenfor) og inkluderer billet til koncerterne 3. november samt MXD-støtte. (MXD’s normale støttebetingelser er gældende).

Her skal man booke fly på ruten København-Amsterdam.

Programmet for punkt 2 er som følger:

14.00 Vi mødes på Leidseplein i centrum af Amsterdam

14.30 Besøg hos de to mest prominente koncertsteder i Amsterdam, Paradiso og Melkweg til en kort snak med bookerne.

16.00 Besøg hos 360′ firmaet Subbacultcha, der med et unikt forretningskoncept har lanceret et booking agency, pladeselskab, musikblad, kunstgalleri og en medlemsklub med stor success.

17.00 Pause på den lokale…

18.30 Middag

21.30: Bytur til den ganske specielle undergrundsbar De nieuwe Anita.

(der tages forbehold for ændringer).

Søndag kl. 10.00 mødes vi på Amsterdam CS og tager til Eindhoven.

Hotel og fly
For såvel deltagere i et- samt to-dages-arrangementet gælder det, at man selv booker hotel og fly.

For Amsterdam-deltagerne anbefales det, at man booker hotel i nærheden af Leidseplein, da man derfra kan gå til alle de steder programmet inkluderer. Man kan kontakte Anders Meisner for at få gode tips til hoteller.

Tilmelding skal ske senest 15. oktober til meisner@mxd.dk

Redigeret
16.08.2013