Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Det sagde de….

Publiceret
Reptile Youth - fik mange rosende branchekommentarer efter deres optræden. (Foto: Niko)

Reptile Youth – fik mange rosende branchekommentarer efter deres optræden. (Foto: Niko)

Branchekommentarerne fra SPOT On Denmark-aftenen er entydige: Både netværksdelen med knap 50 branchedeltagere og den efterfølgende tre-dobbelte koncert fungerede. Det er ikke hver dag Østrigs største site Orf.at – med 565.000 unikke daghlige brugere – har ny musik på forsiden. For at sige det mildt. Og slet ikke ny dansk musik….

Men tordagens forsidehenvisning og efterfølgende lange artikel om dansk musik og SPOT On Denmark trak hele 60.000 visninger til.

Læs selv nedenfor:

Gerald Heidegger, chefredaktør, orf.at.

Gerald Heidegger, chefredaktør, orf.at.

Gerald Heidegger, chefredaktør, orf.at, site for Østrigs statsradio og tv:
– Og det er meget godt for os. For den slags artikler er til et meget specielt kulturelt segment, men tallet fortæller os,  at vi valgte rigtigt.

 

 

 

 

Simon Hadler, kulturredaktør, orf.at.

Simon Hadler, kulturredaktør, orf.at.

Simon Hadler, kulturredaktør, orf.at, site for Østrigs statsradio og tv:
– Normalt tænker man nyt design eller film/Lars von Trier, når talen falder på Danmark. Men det her giver en idé om dansk musik som innovativ og en idé om at I prøver at skabe et kreativt brand. At I prøver at eksportere et andet image end det traditionelle. Det er et lille set-up, men det er fedt.  Og så er tanken om at præsentere det for vores læsere egentlig ikke så langt væk: Som medie skal du jo også vise folk noget uventet, siger Gerald Heidegger, der faktisk har været til SPOT On Denmark i Wien flere gange. – Den sidste koncert med Reptile Youth var fremragende. Men alle tre bands var god kvalitetsmusik – der var ingen nitter. Il Tempo Gigante som alternativ folk, Darkness Falls som mørk pop med elektronisk bund og så festen med Reptile Youth. Det har virkelig været forskellige oplevelser. Og fine oplevelser. Det fungerede bare…

Tina Krüger, booker, Karsten Janke Koncertproduktion.

Tina Krüger, booker, Karsten Janke Koncertproduktion.

Tina Krüger, booker, Karsten Janke Koncertproduktion, Hamburg, Tyskland:
Fantastisk. Fantastisk. Begge dele. Først networking-seancen, hvor vi ikke er flere, end at vi kan nå og tale med det fleste. Hyggeligt, lærerigt. Og så musikken. Især Reptile Youth. De var awesome. I et job som mit ser du så meget, og du får så meget tilbudt. Men Reptile Youths koncert er en man husker. Du er ligeglad med hvad andre tænker – du bliver bare revet med. Jeg vil se, om jeg ikke også kan nå at se dem søndag i Salzburg, nu jeg alligevel er i Østrig.

Michael Hagauer, booker, Seewiesenfest.

Michael Hagauer, booker, Seewiesenfest.

Michael Hagauer, booker, Seewiesenfest, festival:
Det var et meget frugtbart arrangement. Det er første gang jeg er med, men det er et godt set-up med perfekt networking og god interaktion mellem de deltagende branchefolk. Og så er det fint med de tvungne skift mellem retterne, så man hele tiden konfrontereres med nye mulige samarbejdspartnere. – Musikken? Man kan ikke andet end holde af Reptile Youth – dem vil vi gerne booke. De kørte det flot op fra dyster stemning og mørke til en stor lys fest.

 

Manuel Fronhofer, kommunikationschef Waves Vienna Festival / Musikredaktør for The Gap.

Manuel Fronhofer, kommunikationschef Waves Vienna Festival / Musikredaktør for The Gap.

Manuel Fronhofer, kommunikationschef Waves Vienna Festival / Musikredaktør for The Gap:
– Jeg har været med alle tre gange og jeg kunne ikke undgå fornemmelsen af, at der var lidt flere østrigere denne gang i networkingdelen – og altså lidt længere mellem nye mulige danske kontakter. Det er lidt ærgerligt. – Musikken kendte jeg på forhånd, så for mig var det ikke en overraskelse. Men det fungerede godt, og specielt må man sige, at Reptile Youth er et sjovt lille band. De ved helt tydeligt, hvordan man får tilskuerne til at leve 100 procent med, også selv om de ikke kender noget af musikken. Og det har de allerede gjort i mange lande, så det er imponerende.