Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Efter fem års pause: SPOT Mon Amour

Publiceret
Baby In Vain - et band der fik mange positive kommentarer med på vejen

Baby In Vain – et band der fik mange positive kommentarer med på vejen

SPOT On Denmark har været i Paris for første gang i fem år –  med Broken Twin, Schultz & Forever og Baby In Vain.

14. november besøgte SPOT On Denmark byernes by, Paris, for første gang i fem år.

Under titlen SPOT Mon Amour spillede Broken Twin, Schultz And Forever og Baby In Vain på det hotte, legendariske spillested La Flèche d’Or.

Og inden da fik fransk og dansk musikbranche lejlighed til at networke ved en speed-dinner, hvor der skiftedes plads mellem hver af de tre retter.

Thomas Rohde, adm. direktør for MXD og ROSAs og SPOT Festivalens leder Gunnar Madsen udtaler:

– Det var dejligt at se, at SPOT On Denmark også tiltrækker de tunge medier og musikbranchefolk i Frankrig. Vi havde fuldt hus og endnu engang folk på ventelisten til netværksarrangementet. Så det kan vi kun være tilfredse med.”

Der var dog også plads til forbedring:

– Vi søger i stigende grad at nå ud til slutbrugerne / det lokale publikum med vore SPOT On Denmark-arrangementer. Hvor branchedelen altså var en stor succes, lykkedes vi ikke tilstrækkeligt med publikumsdelen. Men det vil fortsat være en af vore målsætninger omkring SPOT On Denmark. Og vi vil naturligvis konstant bygge ovenpå vore konkrete erfaringer! ”

SPOT On Denmark har bedt den franske musikskribent Joel Lewin, redaktør for den engelske udgave af sitet Cafebabel om at berette fra arrangementet set fra et fransk synspunkt. Læs hans bedømmelseher i artiklen “SPOT Mon Amour: A Danophile awakening within”

Læs de franske branchefolks reaktioner på aftenen her: