Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Fem danske bands udvalgt til SPOT on Denmark på Tallinn Music Week d. 26 Marts

Publiceret

MXD (Music Export Denmark), JazzDanmark, World Music Denmark og Rosa – Dansk Rock Samråd har indgået et nyt samarbejde med musikbranchefestivalen Tallinn Music Week i Estland. 

Fremstødet sker under ”SPOT on Denmark”-konceptet, der igennem de seneste 7 år har været en af MXD’s og ROSA’s vigtigste platforme for musikeksport.

De fem danske bands er udvalgt til SPOT on Denmark af Tallinn Music Week i samarbejde med SPOT Festival. Der er tale om The Sexican, Lowly, Slowolf, Rune Funch Picture Music og Emil De Waal + Spejderrobot. Udover at de 5 danske bands alle sammen skal spille til SPOT on Denmark d. 26 marts vil de også spille yderligere en showcase fredag d. 27 eller lørdag d. 28 marts.

På Tallinn Music Week er organisationerne gået sammen om et genrebredt fremstød for dansk musik. Fremstødet vil blive markedsført såvel lokalt som internationalt, og koncerterne vil være særligt målrettet relevante branchefolk for de enkelte udvalgte orkestre. Forud for koncerterne afvikles et netværksarrangement, som har til formål at matche de danske bands og branchefolk med potentielle samarbejdspartnere – musikselskaber og medier.

Tallinn Music Week, er en ung musikfestival i stor fremdrift, som tiltrækker prominente selskaber og medier fra hele verden. I 2014 deltog over 800 internationale branchefolk fra alle genrer på Tallinn Music Week. Tilslutningen forventes at vokse yderligere i 2015. Ud over dens stærke internationale forankring udgør Tallinn Music Week en effektiv indgangsdør til Baltikum og det Østeuropæiske marked.

Tallinn Music Week finder i 2015 sted fra d. 25.-28. marts, og SPOT on Denmark arrangementet vil ligge torsdag d. 26.

Deltag i Networking på Tallinn Music Week

Alle danske branchefolk kan deltage i networking ved SPOT on Denmark arrangementet d. 26 og herefter tilkøbe et delegate pass til Tallinn Music Week og networke både fredag og lørdag i løbet af festivalen. Tilmeld dig til SPOT on Denmark Networking ved at kontakte anders@mxd.dk

 

mxd-logo-2014-227x85

 

 

Jazzdanmark_sort_aflangt_transparent

 

 

 

 

WMD-logo-350b-x-195h-pixels-300-dpi

 

 

 

 

 

ROSA-logo uden tekst

 

 

 

 

 

SpotOnDenmark_hvidbg_1farve-600x176

 

 

 

 

Kunstfonden_LOGO_small_JPG