Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[HUSK] SPOT on Denmark Networking-reception på MaMA d. 12/10

Publiceret

spot-on-denmark-at-mama-v2

SPOT on Denmark vender tilbage til byernes by, Paris, d. 12 oktober, på den førende franske musikbranchefestival, MaMA Festival & Convention

MXD og SPOT Festival afholder en netværks-reception onsdag d. 12 oktober kl 15.30-17.30 på det hyggelige spillested og cocktailbar, Carmen, på Montmatre. Under receptionen optræder October Dance og Nonsens, og imellem deres showcases vil der være mad og drikke for de ca. 70-100 branchefolk, vi forventer til arrangementet. Udover deres koncerter på receptionen har de danske bands også egne shows i det officielle festivalprogram.

3-resized

Det hyggelige Carmen danner rammer om SPOT on Denmark receptionen d. 12 Oktober

Hvordan deltager du?

Danske branchepersoner kan melde sig til netværksarrangementet ved at skrive til: Anders@mxd.dk og kan søge støtte i puljen “Eksportstøtte til Branchefolk”.

Dato: 12. oktober
Tid: 15.30 til 17.30
Sted: Carmen, 34 rue Duperre 75009 Paris

2 chancer – Opfølgende networking i København

På MaMA Festival & Convention vil du kunne møde en meget stor del af den franske musikbranche. Og vi forventer som nævnt, at 70-100 branchefolk deltager i MXD’s networking og showcase. Rejsen til Paris vil give dig en solid introduktion til det franske musikmarked.

Og der er en mulighed for at følge op på de franske kontakter i Danmark,  idet vi afholder en netværkseftermiddag med franske agenter og festivaler, d. 14 december i København. Du vil her kunne møde ca. 15 franske festivaler til et netværksarrangement sent om eftermiddagen, i Kødbyen. Herefter spadserer vi over til VEGA for at høre musik (VEGAs Perler) og hygge videre med franskmændene…

Om MaMA Festival & Convention

Den franske showcase festival tiltrækker mere end 4.000 branchefolk hvoraf 30% er internationale og resten er franske. Derudover har den franske presse en stærk tilstedeværelse med over 400 journalister, der gæster festivalen og de ca. 100 showcases.

Om SPOT on Denmark

“SPOT on Denmark” (der igennem de seneste 8 år har været en af MXD’s og ROSA’s vigtigste samarbejder og kanaler for musikeksport) præsenterer en miniudgave af SPOT Festival på koncertsteder og festivaler i udlandet – med musik og networking mellem den danske og internationale musikbranche.

SPOT on Denmark At MaMA er støttet af Statens Kunstfond

kunstfonden_logo_small_jpg