Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

Sidste chance for tilmelding til SPOT on Denmark @ C/O POP i Köln

Anders Meisner

Det er nu sidste udkald, hvis du ønsker at deltage i SPOT on Denmark i Köln, som finder sted under den tyske branchefestival C/O POP. (insert link) Ved deltagelse får du en gratis akkreditering til konferencen (MXD har nu kun 3 billetter tilbage) og eksportstøtte, op til 50% af rejseomkostningerne.

C/O Pop fokuserer i år på brugen af musik i reklamer. Du får blandt andet mulighed for at deltage i paneldiskussioner om synkroniseringer med folk fra Levi’s, Coca Cola, Jägermeister, Microsoft etc.

Herudover er musikeksport det dybdegående tema på C/O Pop – med fokus på Colombia, Chile, USA, Frankrig og de baltiske lande. Altså: En unik mulighed for at få et hurtigt overblik og en opdateret viden på disse eksportmarkeder. Og for at danne nye netværk. Læs mere om C/O Pop her.

SPOT on Denmark finder sted d. 22 august. Forud for aftenens fire koncerter, afholder MXD en netværksreception for den danske og udenlandske branche. Læs mere her.

Hvordan deltager du?
Danske branchefolk kan melde sig til netværksarrangementet forud for koncerten, hvor op imod 50 tyske og internationale branchefolk vil deltage.

Du får herigennem også adgang til C/O Pop’s konferenceområde og andre events og netværksmuligheder d. 21 og 22 august.

OBS: Kun de 3 første danske branchefolk får gratis adgang til konferencen, da MXD allerede har en del tilmeldte. Det anbefales altså at reagere prompte. Herefter kan konferencebilletter købes for 70 euro (+ et gebyr for koncerterne).

Tilmelding til Anders Meisner på: anders@mxd.dk.