Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[SPOT on Denmark In Warszawa] Stort fokus på Polen som nyt marked for dansk musik

Publiceret

spot_denmarkwarsaw_a5medkunstfond

D. 10. november besøger SPOT on Denmark Polen for første gang

Det polske marked er vokset støt i de senere år – specielt på live og festivalområdet, hvor det polske marked efterhånden er begyndt at matche nabolandene mod vest. De mange sommerfestivaler kan tilbyde gode honorarer til danske kunstnere, og Polen fremstår også som en naturlig forlængelse af det tyske marked, hvor dansk musik har stået stærkt i mange år.

Projektet er et genrebredt fremstød, der afvikles i samarbejde med World Music Denmark, JazzDanmark og ROSA – Dansk Rock Samråd.

SPOT on Denmark In Warszawa spænder over tre hovedelementer:

[DEL 1 – Aftenprogram,Warszawa d. 10/11] SPOT on Denmark-koncerter og netværksmiddag i Warszawa

SPOT on Denmark-koncerterne afholdes på spillestedet Niebo i samarbejde med den polske promoter Automatik.pl (som repræsentere bl.a. MØ i Polen). Bandsene, der er udvalgt af den polske promoter i samarbejde med SPOT Festival, Jazz Danmark og World Music Danmark, er: Blondage, Sekouia, Kalaha og Bremer/McCoy.

Umiddelbart før koncerterne er der en netværksmiddag for danskerne og de ca. 60-70 polske branchefolk.

[Del 2 – Dagsprogram,Warszawa d. 10/11] Handelsmission – bliv introduceret til det polske marked 

SPOT on Denmark i Polen er udvidet med en “handelsmission”, som er arrangeret MXD og polske Chimes Agency i samarbejde med Iceland Music Export og Music Norway. Der vil derfor også være norske og islandske branchefolk til stede.

Dagen begynder kl. 10:00 og vil omfatte bl.a. foredrag om det polske live-marked, matchmaking sessions (ud fra de enkelte danske branchefolks behov) og round table discussions.

Kl 18:00 er der fælles afgang til SPOT on Denmark-netværksmiddagen. 

[OBS] Danske branchefolk, der ønsker at flyve til Warszava dagen før (dvs. d. 9/11), er velkomne til et netværksarrangement på den Norske Ambassade, om aftenen. Hvis du ønsker at deltage, bedes du skrive direkte til vores norske kollega Jonas Vebner (jonas@musicnorway.no), der vil være vært for alle de nordiske branchefolk på aftenen. 

[Del 3, København d. 24. oktober] Foredrag i København om det polske musikmarked

Polske Chimes Agency kommer til København i slutningen af oktober for at give danskerne et indledende overblik over det polske musikmarked.

Der er åbent for alle, også selvom man ikke deltager i arrangementet i Polen.

Dog vil vi bede de branchefolk, der tager med til Polen om at komme og få talt med Chimes Agency om deres specifikke netværksbehov ift. Handelsmissionen.

Foredraget vil blive afholdt af Magdalena Jensen fra Chimes Agency. Arrangementet finder sted på MXD’s kontor på Allégade 14, Frederiksberg. d. 24. oktober kl. 10:00 – 12:00

Sådan deltager du

Danske branchefolk kan melde sig til alle tre dele (eller kun del 3) ved at skrive til anders@mxd.dk.

Du kan søge om støtte til rejse og ophold i Polen her: “Eksportstøtte til branchefolk”

Du bedes selv booke fly og hotel. Hvis du tager afsted d. 10. november har SAS (endnu – book hurtigt) et fly om morgenen kl. 08:05, hvor du kan være i Warszawa kl. 10:00.

SPOT on Denmark i Polen er støttet af Statens Kunstfond

kunstfonden_logo_small_jpg

Projektet er et samarbejde mellem: MXD, ROSA, Jazz Danmark og World Music Denmark.