Dansk version English version Facebook Twitter Youtube Instagram

SPOT on Denmark vender tilbage til Tallinn Music Week 2016

Asbjørn Hæstrup

SpotOnDenmark_Tallinn2016_FB-cover

MXD (Music Export Denmark), JazzDanmark, World Music Denmark og Rosa – Dansk Rock Samråd indgik sidste år samarbejde med musikbranchefestivalen Tallinn Music Week i Estland. Samarbejdet fortsætter i 2016.

Fremstødet sker under ”SPOT on Denmark”-konceptet, der igennem de seneste 8 år har været en af MXD’s og ROSA’s vigtigste platforme for musikeksport.

De fem danske bands er udvalgt til SPOT on Denmark af Tallinn Music Week i samarbejde med SPOT Festival. Der er tale om Heimatt, Okay Funky, Maria Faust Sacrum Facere, Asbjørn og Exil, som alle vil spille d. 31. marts kl. fra kl. 18 på Von Krahl Theather. Nærmere information finder du i Facebook-eventet her.

På Tallinn Music Week er organisationerne gået sammen om et genrebredt fremstød for dansk musik. Fremstødet vil blive markedsført såvel lokalt som internationalt, og relevante branchefolk for de udvalgte bands vil blive inviteret. Dagen efter koncerterne afvikles en netværksfrokost, som har til formål at matche de danske bands og branchefolk med potentielle samarbejdspartnere – musikselskaber og medier.

Tallinn Music Week, er en ung musikfestival i stor fremdrift, som tiltrækker prominente selskaber og medier fra hele verden. Ud over dens stærke internationale forankring udgør Tallinn Music Week en effektiv indgangsdør til Baltikum og det Østeuropæiske marked.

Tallinn Music Week finder i 2016 sted fra d. 28. marts til d. 3. april.

Du kan få et indblik i sidste års SPOT on Denmark på Tallinn Music Week i denne video-reportage:

Deltag i networking på Tallinn Music Week

Alle danske branchefolk kan deltage i networking forud for koncerterne d. 31. marts og herefter tilkøbe et delegate pass til Tallinn Music Week og networke under resten af festivalen. Derudover afholder MXD en netværksfrokost d. 1. april kl. 13.00-14.30. For mere info og tilmelding til SPOT on Denmark netværksfrokost kan du kontakte carolina@mxd.dk

 

mxd-logo-2014-227x85

 

Jazzdanmark_sort_aflangt_transparent

 

WMD-logo-350b-x-195h-pixels-300-dpi

 

ROSA-logo uden tekst

 

SpotOnDenmark_hvidbg_1farve-600x176

 

Kunstfonden_LOGO_small_JPG