Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Succesfuld dansk aften indtager Wien for femte år i træk – med Bon Homme, Broke og Dad Rocks!

Publiceret

Bon Homme. Pressefoto.SPOT On Denmark i Wien 31. januar: Meld dig til netværkseftermiddag forud for koncerterne, hvor MXD matcher dig med den østrigske branche.

For femte år i træk afvikles SPOT On Denmark i Wien. Den danske aften har igennem de sidste fire år haft vokseværk fra en startkapacitet på 150 til nu at rumme 650 publikummer på det store spillested WUK. Og det er også målet i 2014.

Værd at vide omkring SPOT On Denmark i Wien:

  1. De tre bands er udvalgt af østrigske branchefolk fra spillestedet WUK og fremstødets lokale promoter, INK Music, efter besøg på årets SPOT Festival.
  2. Forud for koncerten arrangeres en intensiv matchmaking-eftermiddag, hvor MXD introducerer de danske branchefolk for østrigske musikselskaber og medier. Herefter afvikles en netværksreception.
  3. Den østrigske branche vil igen i år møde talstærkt op til arrangementet.
  4. Danske musikbranchefolk kan søge om eksportstøtte til deltagelse i arrangementet i henhold til MXD’s normale støttebetingelser.

Tilmeld dig til netværksarrangementet nu!

SPOT On Denmark i Wien er en rigtig god mulighed for at få forretningspartnere i Østrig. MXD og INK Music vil ud fra dine konkrete behov introducere dig for nogle af de mest oplagte samarbejdspartnere fra dette marked.

Arrangementet starter kl. 14 fredag 31. januar i Wien. Der er pt. gode flyforbindelser med formiddagsfly om fredagen fra København og retur lørdag morgen for under 100 euro.

Meld dig til via email til anders@mxd.dk inden 15. januar.