SPOT ON MaMA – Fransk networking og koncerter i Paris

Udgivet
01.10.2015

fb-header_2

SPOT on Denmark indtager byernes by, Paris d. 15 Oktober, via et nyt samarbejde med den førende franske musikbranchefestival, MaMA Event

“SPOT on Denmark” (der igennem de seneste 7 år har været en af MXD’s og ROSA’s vigtigste samarbejder og kanaler for musikeksport) præsenterer en miniudgave af SPOT Festival på koncertsteder og festivaler i udlandet – med musik og networking mellem den danske og internationale musikbranche.

De tre danske bands, Dad Rocks!, Palace Winter og Lydmor & Bon Homme, skal spille på koncertstedet Les Trois Baudets i hjertet af Montmatre er udvalgt af MaMA Festival’s bookingteam, der i foråret gæstede SPOT Festival.

Forud for koncerterne afholder MXD et netværksarrangement for de danske deltagere samt de internationale branchefolk. Der er plads til 100 i restauranten på Les Trois Baudets, så vi forventer en travl aften og en masse franske SPOT on Denmark-debutanter.

Hvordan deltager du?

Danske branchepersoner kan melde sig til netværksarrangementet, der ligger forud for koncerterne ved at skrive til: Anders@mxd.dk og kan søge støtte i puljen “Eksportstøtte til Branchefolk”.

Den franske showcase festival tiltrækker mere end 4.000 branchefolk hvoraf 30% er internationale og resten er franske. Derudover har den franske presse en stærk tilstedeværelse med over 400 journalister, der gæster festivalen og de ca. 100 showcases.

Statens_Kunstraad_LOGO_PMS

SpotOnDenmark_hvidbg_1farve-600x176

 

 

Redigeret
01.10.2015