Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[Tilmeldingen er nu lukket] MXD Networking på Spot festival 2018 

Asbjørn Hæstrup

Spot Festival nærmer sig, og vi glæder os til at kunne byde både artister og den danske og internationale musikbranche velkommen i Århus til et par dage med fantastisk musik og networking.

Som sædvanligt vil MXD arbejde for at forbinde den danske musikbranche med den internationale, og igen i år har vi valgt at ryste posen lidt i forhold til networking: Lørdag d. 12. maj, kl. 10.00-13.00, indtager vi Aarhus Bowlinghal til brunch, bowling og networking. Alle 16 baner er lejet i de tre timer, med et vagtskifte kl. 11.30, så den ene halvdel spiser mens resten bowler og vice versa.

Tilmeld dig nu hvis du vil være sikker på en plads til den største networking event på festivalen. Vi opdaterer løbende MXD.dk hvor du op til festivalen kan se et udpluk af de internationale branchefolk, der i år gæster festivalen. Få det fulde overblik over internationale branchefolk på SPOT Festival via SPOT+.

Hvornår: Lørdag d. 12. Maj kl. 10.00 – 13:00
Hvor: Aarhus Bowlinghal, Eckersbergsgade 13, 8000 Aarhus
Hvem: Der er kun adgang for SPOT+ delegerede
Tilmelding: RSVP til carolina@mxd.dk og medbring din SPOT+-akkreditering på dagen. Der er begrænset plads og det er først til mølle. [OBS] En tilmelding pr. RSVP. Du kan altså kun melde dig selv til arrangementet. Alle pladser er optaget og tilmeldingen er nu lukket.

Køb adgang til SPOT+ her