[Tilmelding er nu åben] SheCanPlay Management

Udgivet
27.08.2019
 
SheCanPlay Management er et pilotprojekt som henvender sig til fremtidens managers. Du kan læse mere om “SheCanPlay”, kvinderne bag og deres community her.

Der optages i alt fem kvinder som udover det fælles community i gruppen, vil modtage gratis månedlige undervisningstilbud i forskellige aspekter af musikindustrien. Der er ingen specifikke krav til erfaring, men vi forestiller os at du allerede så småt er i gang med at arbejde med artister og musik, og ønsker mere netværk og viden indenfor området. 

Forløbet starter i oktober 2019 og slutter september 2020. Send en mail til application@shecanplay.dk hvor du skriver lidt om dig selv, din erfaring og hvorfor du ønsker optagelse. Husk at skrive MANAGER i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er 1.oktober 2019

(Ansøgningsfristen link here) https://www.shecanplay.dk/registration
SheCanPlay Management er en del af SheCanPlay og laves i samarbejde med Music Export Denmark, som bl.a. flyver vigtige, internationale kvindlige musikbranchefolk ind undervejs i forløbet, med støtte fra Statens Kunstfond.
 
SheCanPlay er en uafhængig organisation, startet af to kvinder fra den danske musikbranche: Sarah Sølvsteen, som til daglig er Head of Agency på Luger Denmark, og Karen Vincent, marketingchef hos Warner Music.
 
Redigeret
27.08.2019