Turen går til: Japan

Udgivet
16.09.2019

Vil du spille musik i Japan? Udgive din musik? Uddanne dig? Så kom og få et indblik i dine muligheder når DMF, RMC og MXD den den 25. september sætter fokus på dansk musikeksport i Japan.
_____________________________
TILMELD DIG HER: https://forms.gle/hA4Xhmv6RRRRSq5a8

Kom og hør om Japans musikkultur og få et aktuelt indblik i, hvilke udfordringer og muligheder du som musiker, du må være forberedt på, hvis du har ambitioner om at udgive musik og spille koncerter i Japan.

Arrangementet byder på oplæg fra et panel bestående af:

Lo Ersare – musiker, kunstner, uddannet fra RMC – Rytmisk Musikkonservatorium
Søren Itenov – guitarist i bandet HERO
Mik Christensen – partner i Mermaid Records
Thomas Rohde – direktør for MXD – Music Export Denmark

Lo Ersare er tidligere studerende på RMC, har rejst og spillet sin egen musik i Japan. Lo vil b.la. fortælle om hendes møde med den japanske musikkultur og hvad man som studerende kan gøre for at trænge ind på det japanske musikmarked.

Søren Itenov og bandet H.E.R.O. nyder i øjeblikket stor succes i Japan på både live og udgivelsesfronten. Søren vil sammen med Mik Christensen fra bandets pladeselskab Mermaid Records fortælle om, hvordan bandet arbejder med at fastholde deres succes i Japan.

Thomas Rohde, direktør i Music Export Denmark, vil indledningsvist tegne det store billede af Japan som musikmarked, hvordan de mange store musikselskaber arbejder i Japan og hvorfor man skal væbne sig med en god langstrakt strategi samt selvfølgelig tålmodighed, når man vil til Japan og gøre karriere med sin musik.

Efter oplæg fra de inviterede paneldeltagere, vil der være mulighed for at netværke og RMC, DMF og MXD byder i den forbindelse også på en sandwich og noget at drikke.
_____________________________

Under overskriften ’Turen går til -’ introduceres musikere og aktører i musikbranchen for hinanden for at dele deres viden om udvalgte territorier for musikeksport. Møderne arrangeres af Dansk Musiker Forbund, Rytmisk Musikkonservatorium og Music Export Denmark.
Næste møde finder sted den 24. oktober, mere info følger…
_____________________________
Brancheseminar
Dato: Onsdag 25. september
Tid: 17.00-18.30
Sted: Akvariet, Rytmisk Musik Konservatorium (RMC), Leo Mathisens Vej 1, 1437 København
Begrænsede pladser, tilmelding nødvendig. Tilmeld dig her: https://forms.gle/hA4Xhmv6RRRRSq5a8
Se mere: https://rmc.dk/da/news/turen-gaar-til-japan
Gratis adgang, alle er velkomne
_____________________________

Redigeret
16.09.2019