Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[WCFO] De rejser til Danmark for at opdage de nye metal navne

Publiceret

Music Export Denmark (MXD), Copenhell og VEGA lancerede i 2013 showcase-eventen, “When Copenhell Freezes Over”, som en forfest til sommerens Copenhell-festival og som et internationalt udstillingsvindue for dansk metalmusik. 

“When Copenhell Freezes Over” blev hurtigt til en meget udbytterig handelsplads for den danske og udenlandske musikbranche indenfor genren.

Projektet hører til blandt MXD’s mest succesfulde projekter, som hvert år har resulteret i nye samarbejder, der har været med til at kickstarte eller styrke danske metalbands internationale karrierer.

Den danske metalscene har siden lanceringen vokset sig stor og stærk. Dansk metal har ikke længere rollen som efternøleren i den nordiske familie. Ved næsten hver uddelingsrunde af eksportstøtte i MXD ser vi, at der lukkes nye kontrakter med metalmusikkens toneangivende pladeselskaber og bookingagenturer samt presseomtaler, vigtige festivaljobs og support tours til danske bands.

MXD kan kun juble over, hvad vi ser; Vi har flere bands og branchefolk end nogenside, som gennem hårdt og professionelt arbejde har formået at hive den danske metalscene op på et højere internationalt niveau. 

Respekt!

Business med Djævlen

D. 16 april glæder vi os til endnu en omgang “When Copenhell Freezes Over” på VEGA. MXD har igen i år inviteret en lang række branchefolk fra udlandet til København for at networke og overvære koncerterne bl.a:

Alyx Holcombe – BBC1 / Kerrang Radio (UK)
German Andrade – Matrix (COL)
Nathan Barley Phillips – Nuclear Blast (UK/DE)
Tobbe Lorentz – United Talent (SE)
Jörg Düsedau – Dragon Productions (DE)
Daniel Da Silva – Dragon Productions (DE)
Emmy Sjöström – Luger Sweden (SE)
Sharon Richardson – K2 (UK)
Andy Richardson – K2 (UK)
Roman Hödl – District 19 (AUS)
Angela Curiello – AEG (UK)
Juan S. Ortiz de Zaldumbide M3 Music (SE/COL)
Tomek Ochab – Knockout Productions (PL)
Jaroslaw Szubrycht – Knockout Productions (PL)
Maarten Janssen – Avocado Booking – (BE)
Marco Walzel – Avocado Booking (DE)
Oleg Bounetsky – Nuclear Blast (UK)
Dennis Moll – Century Medie (DE)

Sådan deltager du

Dagen begynder med networking i København forud for koncerterne. Arrangementet har start kl 15.00 med mad, drikke og networking med de udenlandske gæster, hvorefter vi drager i samlet flok til VEGA for at se koncerterne. Arrangementet er nu udsolgt efter flot tilslutning jvf. artikel og nyhedsbrev d. 14 December. 

Xenoblight, When Copenhell Freezes Over 2019