When Copenhell Freezes Over – deltag i metal-netværksmøde med internationale branchefolk

Udgivet
13.01.2014

When Copenhell Freezes Over poster.

MXD og Copenhell starter året i metallens tegn, når 15 vigtige, internationale branchefolk, flyver til København 1. februar for at høre 6 nye danske metal-navne til vinterudgaven af Copenhell. Derudover vil der være gode netværksmuligheder for den danske branche.

De 15 internationale branchefolk er inviteret af MXD og Copenhell, og tæller fortrinsvis agenter, som arbejder med det europæiske live musikmarked. Agenterne repræsenterer selskaber fra henholdsvis England, Tyskland, Holland, Belgien, Spanien, Finland, Norge og Sverige.

– Copenhell udgør en ideel platform til at promovere danske metalbands overfor de udenlandske medier og musikindkøbere. Vega leverer de perfekte rammer, hvad angår lyd og produktion, og Copenhell trækker et imponerende stort hjemmebanepublikum, der uden tvivl vil sørge for en højeksplosiv koncertstemning. Alt i alt et ideelt sted at vise sit band frem foran de internationale branchefolk, udtaler projektleder Anders Meisner fra MXD.

Udover at de danske bands – Essence, Billy Boy In Poison, Redwood Hill, HuldrePet the Preacher og Impalers – får en unik mulighed for at sælge sig selv, så er formålet også at give hele den danske branche mulighed for at udvide eller pleje sit netværk. Med andre ord: De 15 internationale branchefolk er ligeså meget i København for at skabe nye samarbejder med danskerne, som for at opdage ny musik.

Hvis man har interesse i at møde de udenlandske branchefolk, kan man, som dansk brancheperson, søge om adgang til netværksområdet på Vega. Skriv til Anders Meisner på anders@mxd.dk, hvis du ønsker adgang til netværksområdet.

NB: Der er begrænset kapacitet til dette arrangement, så det er ”først til mølle”.

De udenlandske branchefolk er bl.a.:
Guro Juul Andersen: Metal Hammer Norge (N)
Ian Shaw: Agent ved TKO (UK)
Jörg Düsedau: Agent ved Dragon Productions (DE)
Zachris Sundell: Agent ved Livenation (FI)
Tom Taaffe: Agent ved The Agency Group (UK)
Richard Ardermark: Agent ved Livenation (SE)
Beckie Sugden: Agent ved The Agency Group (UK)
Jeps Selfischberger: Agent ved Mojo (NL)
Tobbe Lorentz: Agent ved The Agency Group (SE)
Emma Elstner: Agent ved The Agency Group (SE)
Silvester Dezsi: Agent ved The Agency Group (SE)
Estanis Figueroa: Agent ved Hinode (ESP)
Hans Maes: Direktør ved Groezrock Festival (BE)
Mads Martinsen: MD ved Amber Booking (N)

Arrangementet afholdes lørdag 1. februar.

For mere information kontakt projektleder Anders Meisner på anders@mxd.dk.

Redigeret
13.01.2014