Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[Deadline 1. september] Handelsmission til Japan udvides med Sangskriver Camp

Publiceret

MXD – Music Export Denmark offentliggjorde i sidste uge muligheden for at deltage i et flere dages besøg hos den japanske musikindustri i Tokyo med networking, seminarer og showcase.

Læs mere her: Deltag i Nordisk Handelsmission til Tokyo

Fremstødet, som er produceret af NOMEX (samarbejdet mellem de nordiske eksportkontorer, heriblandt MXD), udvides nu med en sangskriver camp, organiseret af Sony Music Publishing (Japan) Inc.

Sony inviterer én topliner/tracker/producer fra hver af de nordiske lande til at arbejde sammen med japanske sangskrivere på opgave fra japanske label-A&R’s.

Den danske deltagelse støttes af Danske Populær Autorer (DPA), som yder støtte til den danske sangskrivers rejse og ophold, og Dansk Musikforlæggerforening (DMFF), der støtter produktionen af campen.

Den danske repræsentant udvælges af Sony Music Publishing (Japan) Inc. Den foreløbige tidsplan for campen er som følger:

17/11: Ankomst
18/11: Sangskrivning
19/11: Sangskrivning
20/11: Sangskrivning
21/11: Retur

Sådan søger du og dine støttemuligheder

Danske sangskrivere (tracker/topliner/producer), som ønsker at komme i betragtning til campen bedes indsende CV, BIO og info om du har en sub-publisher i Japan (al info skal være på engelsk) til thomas@mxd.dk, senest d. 1. september. 

DPA yder som nævnt støtte til rejse og ophold.

Hiroshi Kuramoto fra Sony Music Publishing gav på sidste års seminar et overblik over mulighederne for udenlandske sangskrivere - Omkring 50% af den japanske musik skrives af udlændige. 24  af den japanske top 100 var i 2014.

Hiroshi Kuramoto fra Sony Music Publishing gav på sidste års seminar et overblik over mulighederne på det japanske marked: Omkring 50% af den japanske musik skrives af udlændige, som i 2013 stod bag 24 af de 100 største hits i japan.