Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Lineup til “The Danish Night” på Reeperbahn Festival offentliggøres!

Publiceret

MXD’s årlige showcase under Reeperbahn Festival, “The Danish Night” er nu fuldt booket. De fire bands, der er udvalgt af Reeperbahn Festival (og som skal spille på det legendariske Beatles-spillested, Indra) er: Lydmor and Bon Homme, Alex Vargas, Förtress og The Awesome Welles.

Den danske aften afvikles lørdag d. 26. september. Og som nævnt foregår det igen i år på spillestedet Indra. Dørene åbner kl 19.30.

Networking – til du segner

Forud for aftenen afholder MXD sin årlige netværksreception for de danske og internationale branchefolk. Vi åbner Indras baghave kl 18.00, hvor der vil være øl og hot dogs til de hurtige. Men meld dig til i god tid; Den danske netværksreception og koncertaften på Reeperbahn Festival har de tre foregående år været en af lørdagens mest besøgte events, hvorfor vi har været nødsaget til at afvise folk i døren.

Du kommer på gæstelisten ved at skrive til pr@mxd.dk

Se en videoreportage nedenfor fra sidste års danske aften på Reeperbahn Festival med musik af Blaue Blume, der fx lukkede aftaler med en UK promotor, Melt booking i Tyskland, Live Nation i Belgien, Gadget i Schweiz og blev booket til bl.a. The Great Escape – alt sammen direkte afledt af deres optræden på The Danish Night @ Reeperbahn Festival 2014:

Nordisk Masterclass på Reeperbahn Festival (OBS: Kun 5 ledige pladser!)

NOMEX (dvs. eksportsamarbejdet mellem de fem nordiske musikeksportkontorer, heriblandt MXD) afvikler en masterclass under Reeperbahn Festival 2015, der undersøger hvilken rolle Spotify, VEVO, SONOS, SoundCloud og andre digitale selskaber spiller i Tyskland.

Sessionen består af præsentationer og en paneldebat.

Ud over de tyske selskaber vil du møde kollegaer fra Island, Norge, Sverige og Finland ( 5 branchefolk fra hvert land).

Læs mere her: Masterclass – How Does Digital Work in Germany?