[Skal du til SXSW?] Vigtig info: Ny ansøgningsfrist for eksportstøtte + Orienteringsmødet udvides

Udgivet
08.09.2015

1. Udvidet orienteringsmøde om SXSW [Obligatorisk for ansøgere]

Hvis du har planlagt eller overvejer at tage til SXSW i 2016, eller på et senere tidspunkt, må du ikke gå glip af dette møde.

shutterstock_182214251
Nabiha har optrådt på SXSW, hvor hun bl.a. også mødte Perez Hilton, som har været en entusiastisk missionær for Nabiha på Twitter etc.

Mødet henvender sig til musikere, musikbranchefolk, journalister og organisationer, såvel novicer som garvede SXSW-veteraner! Formålet er videndeling (af netværk, potentielle åbninger, erfaringer og konkrete tips til, hvordan man forbereder sig bedst muligt) – altså at optimere dine chancer for at få et maksimalt udbytte af SXSW.

I år har vi endvidere håndplukket flere amerikanske branchefolk, som via SKYPE vil dele ud af deres allerbedste råd. Fra US kan du således møde Lizzy Newton, der er musikbooker på SXSW. De øvrige navne offentliggøres senere.

MXD har endvidere engageret 3 kollegaer fra branchen (Søren Falk Madsen fra Playground Music, Andreas Nielsen fra Crunchy Tunes, og Thomas Jepsen fra Roskilde Festival), der sammen vil navigere debatten omkring en række essentielle temaer.

Mødet finder sted tirsdag d. 3. november kl. 15:00-18:00 hos MXD, Allegade 14, 2000 Frederiksberg, og er således rykket en time frem i forhold til det tidligere annoncerede, af hensyn til amerikanerne.

Bemærk: For at komme i betragtning til eksportstøtte fra MXD (men fremmøde er ingen garanti for at få bevilliget støtte!) skal den rejsende brancheperson og min. en repræsentant fra bandet deltage i mødet.

2. Ny ansøgningsfrist for søgning om eksportstøtte til SXSW

Vi har tidligere sat fristen for ansøgninger om eksportstøtte til bands’ optræden på SXSW til d. 15. februar 2016. Dette er fortsat den absolut sidste deadline.

Men da MXD kan konstatere, at flere bands allerede nu står over for meget attraktive muligheder på SXSW, har vi besluttet os for at rykke den først mulige ansøgningsfrist frem til d. 15. november i år, for at understøtte branchens planlægning og fremstød bedst muligt.

Du kan altså søge om eksportstøtte til markedsudvikling til SXSW-fremstød fra d. 15. november 2015 og frem til sidste deadline. Vi skal dog fortsat pointere, at der prioriteres hårdt imellem ansøgningerne, og at denne prioritering sker ud fra en vurdering af de konkrete jobs og hvilke partnere, som er samlet omkring fremstødet.

Læs mere

MXD’s generelle vurderingskriterier
MXD’s SXSW-strategi

Spørgsmål: thomas@mxd.dk

 

 

Redigeret
08.09.2015