Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

[Danish Night at Reeperbahn] Mød mere end 200 internationale branchefolk på MXD’s reception

Publiceret

Reeperbahn2016flyer

MXD’s årlige showcase under Reeperbahn Festival, The Danish Night, er nu fuldt booket. De fire bands, der er udvalgt af Reeperbahn Festival er: Communions, IAMJJ, Chinah og Blondage.

Den danske aften afvikles lørdag d. 24. september og foregår igen i år på det legendariske Beatles-spillested, Indra (Grosse Freiheit 64). Dørene åbner kl. 19.30 og networking starter kl. 18.00.

Networking – til du bliver hæs

Forud for aftenen afholder MXD sin årlige netværksreception for de danske og internationale branchefolk. Vi åbner Indras baghave kl. 18.00, hvor der vil være øl og hot dogs til de hurtige. Men meld dig til i god tid; Den danske netværksreception og koncertaften på Reeperbahn Festival har de fire foregående år været en af lørdagens mest besøgte events, hvorfor vi har været nødsaget til at afvise folk i døren.

Du kommer på gæstelisten ved at skrive til pr@mxd.dk

Dansk musik scene har sat sit præg på Tysklands førende musikkonference og MXD er med for ottende år i træk. Cheferne for Reeperbahn Festival røbede da også en forkærlighed for danske bands i en MXD artikel sidste år. De er faste gæster på SPOT Festival og booker typisk 10-15 DK bands.

Dansker-Rabat på Akkrediteringer til Reeperbahn

Reeperbahn Festival tilbyder danske branchefolk rabat på køb af konferencebilletter indtil 16 September. Skriv til  registration@reeperbahnfestival.com med kodeordet MXD_Discount_2016 inden d. 16 September og få din personlige rabat kode. I stedet for 230 euros får danske branchefolk konferencebilletten til 155 euro (ex. moms og gebyr).

Se en videoreportage nedenfor fra sidste års Danish Night at Reeperbahn nedenfor.