[Denmark Blooms At Eurosonic 2018 ] De 14 første danske bands er udvalgt…

Udgivet
26.10.2017

En stigende interesse for dansk musik i udlandet resulterede tidligere på året i, at den vigtigste festival for europæisk musik, Eurosonic Noorderslag, har valgt at sætte fokus på dansk musik i 2018 (læs mere her).

Eurosonic Noorderslag har netop offentliggjort de første 14 danske bands som festivalens booking-team har valgt. Det gælder: Phlake, Velvet Volume, Vera, August Rosenbaum, We Like We, Off Bloom, Scarlet Pleasure, Beast, D/Troit, Ellis May, IAMJJ, Pardans, School of X og Soleima.   

This slideshow requires JavaScript.

Flere danske bands annonceres i de kommende uger. 

MXD – Music Export Denmark projektleder det store fremstød for dansk musik på Eurosonic Noorderslag. Eksempelvis har MXD engageret PR-bureauerne Verstärker og Kartel Music Group til at sætte fokus på de danske Eurosonic acts i tyske og engelsksprogede medier. 

I sidste uge afholdte MXD således møder mellem de udvalgte danske bands og deres brancherepræsentanter og de to PR bureauer, hvor strategien blev lagt: 

MXD’s kontor på Frederiksberg: Carsten Stricker fra Verstärker diskuterer PR-planen for D/TROIT i Tyskland med bandet og dets label, Crunchy Frog
MXD’s kontor på Frederiksberg: Carolina Echeverri fra MXD opsummerer PR strategien med Hugo Simpson fra Kartel Music Group og Thomas Nordquist fra Nord Booking Agency for en endnu ikke offentliggjort dansk kunstner

Foruden PR og marketing arrangerer MXD matchmaking og networking mellem den danske branche og de omkring 4.200 internationale delegerede (fra spillesteder, festivaler, musikselskaber, medier etc.), der hvert år tager til Eurosonic Noorderslag for at opdage nye talenter. 

Mere info herom i de kommende uger. 

Spot Festival og Promus er partnere i fremstødet og organiserer bl.a. det danske åbningsseminar og “Meet The Danes” om torsdagen. 

Denmark Blooms At Eurosonic 2018 er muliggjort ved hjælp af støtte fra:

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik

Samarbejdsaftalen mellem Udenrigsministeriet og Kulturministeriet om Danmarks internationale kulturudveksling

 

 

Redigeret
26.10.2017