Lineup til “The Danish Night” på Reeperbahn Festival er nu på plads

Udgivet
30.07.2014

MXD’s årlige showcase under Reeperbahn Festival, “The Danish Night” er nu fuldt booket. De fire bands, der er udvalgt af Reeperbahn Festival (og som skal spille på det legendariske Beatles-spillested, Indra) er: Mads Langer, The White Album, Mont Oliver og Blaue Blume.

Aftenen finder sted d. 20 September på spillestedet Indra. Dørene åbner kl 19.30. Blandt de andre danske bands, der skal spille på Reeperbahn Festival i år er bl.a Agnes Obel, Tina Dico og Alcoholic Faith Mission.

Forud for aftenen afholder MXD sin årlige netværksreception for de danske og internationale branchefolk. Vi åbner Indras baghave kl 18.00, hvor der vil være øl og hot dogs til de hurtige. Men meld dig til i god tid; Sidste år nåede vi igen vores max kapacitet på 250 branchefolk og var desværre nødt til at afvise folk i døren.

Du kommer på gæstelisten ved at skrive til anders@mxd.dk. En tur til Reeperbahn kan ikke anbefales nok, hvis man ønsker at styrke sit tyske netværk.

The Danish Night har været et vigtigt springbræt for danske bands de sidste par år, hvor fx sidste års showcase bl.a medførte en pladekontrakt med Sony for Go Go Berlin og adskillige live jobs og nye agenter til Baby In Vain og Linkoban.

Kom til Reeperbahn med MXD-rabat
MXD har igen i år opnået en rabatordning for danske branchefolk.  Hvis du ønsker at gøre brug af denne, så skal du gøre dette inden d. 11 September. Se nedenstående info fra festivalen:

DISCOUNT FOR PROFESSIONALS FROM DENMARK FOR 4-DAY DELEGATE’S PASS:

Instead of 195,00 € Regular Rate, MXD arranged for you a discounted rate of 135,00 € net (plus 19% VAT and sales fee).

To obtain your discount code, please send an eMail until Sept 11th including the

codeword: Discount_MXD

to: registration@reeperbahnfestival.com

 

Redigeret
30.07.2014