Mød LA i CPH

Udgivet
22.08.2019

 

MXD og Musikforlæggerne inviterer til en netværksmiddag med vigtige Los Angeles musikbranchefolk inden for a&r- og publishing-arbejdet.

De amerikanske branchefolk kommer – med støtte fra Musikforlæggerne, via Kodas Kulturelle Midler – til København som led i MXD’s “LA Crushing on DK”, som løber indtil udgangen af 2020, og som har til formål at bygge bro og styrke samarbejdet mellem Danmark og LA. Læs mere om projektet her

Gæsterne samarbejder allerede med nogle af de danske musikselskaber, men et hovedformål med projektet er understøtte deling af netværk og viden på tværs af den danske branche, og det sker bl.a. ved denne middag, der er åben for alle danske musikbranchefolk. 

Her kan du bl.a. møde:  Garo Kuyumcuovic (Visions From The Roof), Kristen Agee (411 Publishing), Scott Yarmovsk (Prescription Music), Emily Bines (Kobalt), Paul Tao (IAMSOUND), Fann Lurie (Crush Music Management), Amber Carew (Saddle Creek) og Joanna D. Puglisi (Universal Music Publishing Group).

Sådan deltager du

Middagen finder sted onsdag d. 11. september kl. 19:00 på en restaurant (tbc) i København. 

Vi tilbyder et begrænset antal åbne pladser (10) til den danske musikbranche, idet vi ønsker at give plads til personlig, kvalitativ dialog. 

Interesserede bedes sende en e-mail senest d. 5 september til hanne@musikforlaeggerne.dk og carolina@mxd.dk med følgende data: (Arrangementet er nu udsolgt)

  • Virksomhedsnavn
  • Deltagerens fulde navn (pladsen kan ikke overdrages til en anden i virksomheden)
  • Liste over selskabets kunstnere
  • Oplys eventuel historik eller planer med branchen i LA eller et andet argument for, at vi skal give pladsen til dig.

Deltagerne udvælges af 1 bestyrelsesmedlem fra Musikforlæggere og MXDs bestyrelse.

Projektet er støttet af


 

 

 

 

 

 

 

Redigeret
22.08.2019