[Networking event d. 10. marts] Mød disse folk fra Roskilde Festivals internationale netværk

Udgivet
29.02.2016
Sounds

Music Export Denmark har gennem årerne haft forskelige projekter med Roskilde Festival. Nu rettes fokus på at udnytte de stærke netværk i den internationale musikbranche, som Roskilde Festival har opbygget igennem en lang årrække, og som festivalen vil dele med den danske branche via forskellige initiativer med MXD.

MXD’s direktør, Thomas Rohde, kommenterer:

Vi får adgang til en enorm ressource her. Roskilde Festival har et meget stærkt brand og en tyngde, som kan åbne tunge døre for danske musikeksportører

Samarbejdet skydes i gang torsdag d. 10. marts, hvor Roskilde Festival for andet år i træk inviterer branchekolleger til en forårsfest – en uformel netværksaften med mad og drikke samt nyheder fra Roskilde Festival 2016.

Og i år vil du som noget nyt, således også kunne netværke med en række af de udenlandske branchefolk, som Roskilde Festival har samarbejdet med gennem årerne.

Arrangementer hedder “Sounds Like Roskilde”. Det finder sted på Bremen Teater, begynder kl. 17:00 og afsluttes naturligvis med musik – fra tidligere og kommende danske Roskilde Festival-navne.

Indtil videre har bl.a. følgende bekræftet deres deltagelse (listen opdateres med flere navne samt profiler på de enkelte branchepersoner, i løbet af denne uge):

Adele Slater (CODA)
Oliver Ward (United Talent)
Alex Bruford (ATC London)
Clemence Renaut (ATC Paris)
Wes Doogan (Primary Talent)
Martje Kramers (Decked Out)
Lucinda Runham (Decked Out)
Erin Coleman (Paper & Iron Booking Co.)
Mel Young (X-ray Touring)
Beckie Sudgen (X-ray Touring)
Matthew Cooper (13 Artists)
Stefan Juhlin (Pitch & Smith)
Kara James (WME)
Jens Oberthür (Powerline)
Romain Peutat (Toutpartout)
Nanouk de Meijere (Avocado Booking)

Sådan deltager du (tilmeld dig NU – begrænset antal pladser tilbage)

Arrangementet er åbent for alle danske musikeksportører. Networkingen med de udenlandske branchefolk begynder kl. 17:00 (sharp!), torsdag d. 10 marts, Bremen Teater.

Musikeksportører, som ønsker at deltage, kan skrive til: emma.hestbaek@roskilde-festival.dk

Men bemærk: Der er et begrænset antal pladser tilbage og det er ”først til mølle”… så tilmeld dig straks!

MXD introducerer dig for de udenlandske branchefolk

MXD offentliggør de kommende dage mini-interviews på MXD.dk og Facebook med de internationale profiler, som deltager, så du har mulighed for at prioritere, hvem og hvordan aftenen udnyttes bedst muligt.

MXD er naturligvis også tilstede under arrangementet. Foruden Thomas Rohde, har MXD engageret Carolina Echeverri fra Skyway Management i dette projekt. Kom over til os, så introducerer vi dig for de branchefolk, du gerne vil møde.

Spørgsmål – skriv til Thomas Rohde: thomas@mxd.dk , Carolina Echeverri: carolina@mxd.dk

Redigeret
29.02.2016