Songwriting Camp i Tokyo

Udgivet
30.10.2023
Hvornår 05 - 07.12.2023
Søg inden LUKKET
Sted Tokyo, Japan
Projektleder Thomas Rohde

[Ansøgningsfrist: 3. november] Skriv sange til japanske pop-artister

For nylig annoncerede MXD programmet for den første nordiske handelsmission til Japan efter pandemien. Du kan læse mere om det [her].

Fremstødet, som er produceret af NOMEX, inkluderer også en songwriting camp, organiseret af Sony Music Publishing Japan, som finder sted ml. d. 5.-7. december i Tokyo. 

Sony Music inviterer én topliner/tracker/producer fra Danmark, Finland, Norge og Sverige til at samarbejde med japanske sangskrivere på opgaver fra j-pop label-A&R’s.

Dette er en enestående mulighed for at placere sange hos j-pop-artister og opbygge langvarige samarbejder med kunstnere og musikselskaber på verdens næststørste musikmarked. Det er værd at bemærke, at en betydelig del af de lokale udgivelser i Japan er skabt af udenlandske sangskrivere.

Campen afsluttes med en lyttesession og en middag med Sony Music og de japanske skrivere og A&R’s samt deltagerne i handelsmissionen. 

Sådan deltager du:

Hvis du er en professionel sangskriver (tracker/topliner/producer) fra Danmark og ønsker at deltage i campen, bedes du eller dit management/forlag senest fredag den 3. november kl. 12:00 indsende en ansøgning med følgende oplysninger:

  • Bio med liste over cuts 
  • Din ekspertise: topliner eller tracker (eller begge dele)
  • Navn på dit forlag
  • Navn på dit eventuelle sub-forlag i Japan
  • 1-2 links links til sange, som er gode eksempler på dit arbejde

Vær opmærksom på, at ansøgningen skal forfattes på engelsk og sendes som en PDF. Deadline er fredag den 3. november kl. 12:00 og den skal sendes til Thomas Rohde (thomas@mxd.dk). Venligst angiv ‘Sony Camp Japan’ i emnefeltet.

Sangskriveren udvælges af Sony Music Publishing Japan. Prioritet vil blive givet til sangskrivere med tidligere udgivelser i deres portefølje. Derudover skal sangskriveren være repræsenteret af et forlag.

Deltagelse i campen og fire nætters hotelophold er gratis for den udvalgte sangskriver. MXD dækker 50% af flyomkostningerne (økonomiklasse).

Afrejse DK: 3. december
Ankomst Tokyo: 4. december
Afrejse Tokyo: 8. december
Ankomst DK: 9. december

ANYA deltog i 2018 i campen arrangeret af Sony Music Publishing Japan. På billedet ses ANYA i studiet med den japanske producer, Noboru Abe, og sangskriveren Nana (Foto: PETRI ARTTURI ASIKAINEN).
Redigeret
12.12.2023