Dansk version English version Facebook Youtube Instagram

Vidensdeling, Nordic Advisors og sparring med MXD

Publiceret

Nordic Advisors, dine guides til de nordiske markeder.

Nomex er glade for at præsentere en ny task force dedikeret til at dele eksportrelateret information og viden på tværs af de nordiske landegrænser. Dette har til hensigt både at styrke og facilitere adgang og indgang til de andre nordiske landes musikmarkeder.

Helt konkret betyder det, at hvert eksportkontor nu har en dedikeret person, der står til rådighed for branchefolk fra de øvrige nordiske lande. Branchepersoner kan altså nemt og hurtigt få kontakt med en lokal repræsentant og bede om en introduktion eller viden og hermed være en hjælpende hånd, når der skal arbejdes i vores nabo lande.

De nordiske lande er i de seneste år vokset tættere sammen. Vi har i den forbindelse set et større samarbejde omkring talentopbygning, flere b2b-relationer og flere danske firmaer som anskuer den nordiske region for et samlet marked. Netop derfor er Nomex og MXD glade for at kunne styrke nuværende og kommende samarbejder.

Hvis du har specifikke spørgsmål om de øvrige nordiske markeder fx svenske pladeselskaber, islandske publishers, norske agenter, finske managers eller PR firmaer, har du altså nu muligheden for at tage kontakt med en lokal Nordic Advisor som du kan møde her.

NOMEX is the collaborative platform of the music export offices of Sweden, Iceland, Norway, Finland and Denmark.

Vi skal i denne anledning også erindre om muligheden for:

MXD-Sparring på dit eksportarbejde

Det kan ofte være meget brugbart med et blik og input udefra på ens overvejelser og planer.

Og med nu 15 år på bagen har MXD opbygget et stort netværk i den internationale musikindustri, ligesom vi har opbygget – og indsamlet fra industrien – en stor markedsviden og mange erfaringer om strategier og værktøjer, der har vist sig effektive i eksportarbejdet.

Vi tilbyder derfor også muligheden for at booke et møde med MXD, hvor du kan få sparring på dit eksportarbejde, i et uformelt og fortroligt samtalerum.

Den service er tilgængelig – i dog et begrænset omfang – for alle danske musikbranchefolk og kunstnere, som indenfor de sidste to år har modtaget eksportstøtte fra MXD.

Læs mere og anmod om et sparringsmøde med MXD her.

Spørgsmål rettes til Carolina Echeverri (carolina@mxd.dk), som forestår sparringen.