Dansk version English version Facebook Youtube Instagram
Publiceret

Den årlige SPOT Festival i Aarhus er et af Danmarks vigtigste mødesteder for danske og internationale musikselskaber og -medier. Mere end 1.000 medie- og branchepersoner deltager, og af dem er mellem 300-350 fra udlandet.

SPOT Festival præsenterer hvert år omkring 100 danske bands. For nogle bands bliver SPOT Festival et afgørende springbræt til en international karriere. Mens andre bands og musikselskaber bruger festivalen til at understøtte allerede igangværende aktiviteter på eksportmarkederne.

MXD har af denne grund valgt at gøre SPOT Festival til et primært indsatsområde og har i en årrække været medproducent af SPOT Festival.

MXD er bl.a. med til at finansiere og organisere festivalens internationale besøgsprogram, hvilket omfatter fx transport, indkvartering og servicering af internationale medie- og musikbranchepersoner. Hertil kommer en række netværksarrangementer med den danske branche under festivalen.

Markedsføringen af SPOT Festival sker året rundt. MXD har fx en omfattende rejseaktivitet med deltagelse på festivaler, messer, konferencer m.m. i udlandet, der blandt andet har til formål at udvide eller pleje netværket omkring SPOT Festival og invitere de mest relevante internationale musikbranchepersoner til det kommende års udgave af festivalen.

Markedsføringen sker også via SPOT On Denmark-fremstødene, som afvikles på eksportmarkederne og i samarbejde med den lokale branche. Læs mere om SPOT On Denmark her.

Du finder samtlige artikler om SPOT Festival her.