[Denmark Blooms at Eurosonic] 22 danske bands er klar

Udgivet
22.11.2017

Om 56 dage begynder Eurosonic 2018, og det bliver med et stærkt fokus på dansk musik. En stigende interesse for dansk musik i udlandet resulterede nemlig tidligere på året i, at den vigtigste branchefestival for europæisk musik, Eurosonic Noorderslag, valgte at sætte fokus på dansk musik i 2018 (læs mere her). 22 bands og deres managers, agenter og pladeselskaber er nu i fuld gang med at forberede sig på de mange muligheder, som et show på Europas største branchefestival kan resultere i.

De 22 bands er: August Rosenbaum, Av Av Av, Beast, D/Troit, Ellis May, Goss, IAMJJ, Iceage, Lydmor, Maximillian, Myrkur:Folkesange, Off Bloom, Pardans, Phlake, Scarlet Pleasure, School of X, Snavs, Soleima, Svin, Velvet Volume, Vera, We Like We.

Du kan læse mere om de bands, som Eurosonic festivalens booking-team har udvalgt, på MXD’s kampagne-website: “Denmark Blooms At Eurosonic“. Her kan du også se videoer og streame deres musik. 

Musik: School of X – Forever

Hjemmesiden henvender sig ikke mindst til den internationale presse og branche, der søger information om de 22 danske bands, seminarer, networking med danskerne samt info om de danske selskaber og branchepersoner, som man kan møde på festivalen.

Bliv en del af MXD’s “Denmark Blooms at Eurosonic”

Alle danske branchepersoner, musikselskaber og -organisationer kan blive en del af det danske fokus. Kampagne-websiden opdateres løbende med info om de danske branchefolk og firmaer, som udlandet kan møde på Eurosonic.

Ønsker du at blive inkluderet – send en mail til Anders@mxd.dk.

Læs også om støttemulighederne for danske branchefolk i denne artikel.

Denmark Blooms At Eurosonic 2018 er muliggjort ved hjælp af støtte fra:

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik

Samarbejdsaftalen mellem Udenrigsministeriet og Kulturministeriet om Danmarks internationale kulturudveksling

 

Redigeret
22.11.2017